Begrijp de postpartum periode

creëer meer kalmte na de geboorte

introductie.

Met het korte programma Begrijp de postpartum periode voed je jezelf met kennis en informatie in de maanden (of jaren) na de geboorte van je kindje.


Hoe navigeer jij door jouw persoonlijke postpartum periode? Hoe verloopt het terugveren naar een gewoon dagelijks leven? 


Als je meer kennis hebt over de postpartum periode dan geeft dat een bepaalde mate van rust. Een eerste stap naar meer regie in je leven als je net een kindje kreeg. Het is belangrijk om aandacht te ontvangen voor wat de geboorte en het hebben van een baby doet met jou.

In de wirwar aan gevoelens die vele vrouwen ervaren als ze hun kindje hebben verwelkomd, helpt dit korte programma je om meer inzicht te krijgen over wat normaal is in deze periode.


Op een laagdrempelige manier ontvang je de informatie die je zoekt in de postpartum periode. Met als praktisch doel: meer kalmte en rust creëren rondom de geboorte wat doorwerkt in de zorg voor jezelf, voor je kindje en voor je gezin. 

when a baby is born, so is a mother,

each unsteady in their own way.


vergroot je kennis over deze periode.

a sense of support.


dat is wat je nodig hebt na de geboorte.


Inhoud programma


De cursus Begrijp de postpartum periode is opgebouwd uit drie korte modules:

1.


Module 1

Basismodule


Vergroot je algemene kennis over de mentale en fysieke veranderingen na de geboorte, de voortgang ervan en wat normaal is.


Locatie: online via Zoom.

Tijdsduur: 45 minuten.


€ 15,00

2.


Module 2

Zorg voor je lichaam


Aandacht voor relatie & werk. Zorg voor je lichaam - met medewerking van Sabine Langedijk van Praktijk Malana. 


Locatie: online via Zoom.

Tijdsduur: 1 uur.


€ 25,00

3.


Module 3.

Ontdek je creatiekracht


Creëer iets tastbaars als aandenken aan de geboorte & jouw postpartum periode. Maak gebruik van je creatiekracht na de geboorte!


Locatie: Stettinweg 7, Amersfoort

Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur

€ 35,00

Meedoen aan module 1 en 2 kan elke ochtend van maandag t/m vrijdag, de datum spreken we af in overleg. Module 3 is alleen op zaterdag te boeken.


Voor zoveel wezenlijke dingenleek ik blind tot dit moment,en die zijn ineens zo zichtbaarnu dat jij er bent.


Oh, ik hoop dat ik je geven kanwat jij me geeft, zolang ik leef.Ik zal onvoorwaardelijk waken aan jouw zij.En ik hoop dat je ooit voelen magwat ik nu voel, wat ik bedoel,wat in woorden niet te vangen isvoor mij.


Nu dat jij er bent

- Trijntje Oosterhuis -


Neem contact op

Wil je meedoen aan Begrijp de postpartum periode of heb je een vraag? Mail naar info@maximaalgeluk.nl of vul het formulier hieronder in. 

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Maximaal Geluk

Hester Loerakker-Kamphorst

telefoon: 06-25191371

KvK-nummer: 71289313

unsplash